Græsser.dk ønsker alle et godt nytår!! Vi har desværre lukket for salg af planter indtil foråret 2022. Dette er grundet at det ikke er ideelt at plante de næste par måneder. Vi har stadig åbent for design af haver og udarbejdelse af haveplaner, så skriv endelig til os på info.graesser@gmail.com for at høre mere!!
×

Forside Webshop Haveplaner Om os Kontakt

Leveringsbetingelser

 

Forsendelse

Forsendelsen vil ske gennem Post Danmark. Vi sender hver lørdag eller efterfølgende mandag. Forsendelsesprisen som er 130kr gælder kun til adresser i Danmark. Der vil blive opkrævet et yderligere gebyr til forsendelse af planter til udlandet.

Vi sender varerne hver lørdag eller efterfølgende mandag med forbehold for udsolgte vare. Ordren/købet skal derfor ske senest fredag. Du vil blive kontaktet hvis varen er udsolgt for evt. at finde en erstatning, adviserer om evt. forlænget leveringstid eller få refunderet dit køb.

Vi kan ikke stilles til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af decideret udeblevene leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning. Hvis der er opgivet forkerte adresseoplysninger i din ordre, og din pakke bliver forsinket som følge heraf, er hverken Postdanmark eller vi erstatningspligtig.