I denne uge tilbyder vi 10% på alle ordre! Brug koden: gdk10 ved betaling. Husk at vi sender hver weekend! Deadline for bestilling er i denne uge kl. 12.00 lørdag 25/9
×

Forside Webshop Haveplaner Om os Kontakt

Handelsbetingelser

 

Ordrebekræftelse

Kun ordrer, hvor der foreligger en skriftlig ordre-bekræftelse fra Græsser.dk, er bindende for Græsser.dk og alene på de i ordrebekræftelsen indeholdte betingelser.

Alle priser er inklusiv moms. Der kan forekomme prisændringer.

Vi sælger ikke engros. Ved større anlæg henviser vi til at ringe direkte på 40167441 eller 45860841 eller sende en mail på info@overdam.dk .

 

Fortrydelse

Du har ved køb på Internettet 14 dages fortrydelsesret på køb af varer. Planter er en forgængelig vare og skal returneres straks efter modtagelse hvis købet fortrydes. Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har fået dem retur og godkendt dem, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Køber skal selv betale for returporto.

Planterne

Når du modtager planterne vil de være klippet ned og der vil derfor ikke være de flotte aks.

Græsser.dk sender ikke planter i månederne: Januar, februar, juni, juli, august, november og december. Dette er grundet, at det er måneder hvor det ikke er optimalt at plante.

Betaling

Betaling sker gennem Stripe.